Workshop logopedie Ana Stoica

Asociatia Covorasul Fermecat organizeaza sambata, 6 aprilie 2013, un workshop de logopedie aplicata. Intalnirea va fi moderata de dna Ana Stoica, logoped cu peste 35 de ani de experienta in domeniu.

Scop: Aflarea de solutii practice la problemele intampinate in lucrul cu copiii care au diferite tulburari de limbaj (apraxia, mutism selectiv, ecolalie etc.).

Desfasurare:

-Cunoasterea participantilor intre ei (profesie si experienta de lucru; asteptari personale de la workshop).

-Prezentari de caz (realizate de organizatori si/sau de participanti) –istoric, simptome, interventii realizate, obstacole.

-Discutii pe cazuri; oferirea de exercitii, recomandari suplimentare din partea dnei Ana Stoica. Exersarea recomandarilor acolo unde este cazul. Se vor discuta minim 5 cazuri cu simptomatologie diferita.

-Intrebari punctuale referitoare la cazuri.

-Feedback cu privire la workshop si inmanarea diplomelor de participare.

Cui se adreseaza?

Workshop-ul se adreseaza specialistilor care lucreaza cu copii cu tulburari de vorbire (logopezi, psihologi, psihopedagogi) si parintilor care au copii cu tulburari de vorbire si doresc sa obtina recomandari cu privire la terapia propriilor copii.

Durata: 10.00-16.00 (cu pauza de cafea si socializare la ora 13.00)
Taxa de participare: 120 lei pentru specialisti; 60 lei pentru parinti.

Taxa se va achita in contul Asociatiei Covorasul Fermecat, deschis la BCR, Sucursala Felix: RO61 RNCB 006 7128 6666 80001. CIF: 30436487. De asemenea, puteti achita si la workshop, cu conditia de a va inscrie pe mail sau prin telefon pana pe data de 4 aprilie 2013.

Inscrierea se face telefonic, la numarul 0722 783 135 sau prin e-mail, la covorasulfermecat@gmail.com pana pe data de 4 aprilie 2013.

Locatia: Pipera-Tunari (oras Voluntari, Judetul Ilfov), Str. Emil Garleanu, Nr. 11, Complex Rezidential Mediteraneo.

Pentru a vizualiza harta, accesati urmatorul link: http://www.covorasulfermecat.ro/page.php?id=15

Advertisements